Kako do besplatnog letovanja?

Izvor: B92, 06.Jun.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako do besplatnog letovanja?

Ide vam se u Njujork, želite u Barselonu ili još bolje u Pariz? Kada sve to stavite na papir, to je mnogo para, a gde je tek trošak smeštaja...

Ipak nema potrebe da brinete, jer u svetu postoji stranica gde vi svoju kuću, stan ili vikendicu za vreme godišnjeg odmora možete iskoristiti da ne bude prazna, a istovremeno se smestiti u gotovo 150 zemalja širom sveta. Odgovor se krije na portalu HomeExchange.com gde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zamenom svoje kuće osiguravate sebi smeštaj u preko 50.000 nekretnina širom sveta. I to besplatno.

HomeExchange.com je najveći portal za zamenu na svetu. Možete se zameniti kada, sa kim i gde vi to želite. Zamenu dogovarate na vikend, nedelju dana, mesec ili duže, sve je stvar dogovora. Zamena može i ne mora biti u isto vreme.

Možete zameniti recimo leto za zimu, vikend za nedelju dana ili duže. Slobodni ste birati ljude koji su vam slični i koje ćete pre toga dobro upoznati: putem mejla, preko Fejsbuka ili Skajpa. I pre nego što dogovorite zamenu, već ćete se dobro sprijateljiti.

U ponudi ima svega. Od jednostavnih, malih stanova u predgrađu do luksuznih stanova u svetskim metropolama. Među 50.000 nekretnina svako pronađe nešto za sebe. Ljudima je važnije kakvi ste vi kao osoba od toga koje vam je veličine spavaća soba. Nezavisno od toga koliko vam je veliki stan, vi šaljete zahteve prema svima onima čija vam se ponuda sviđa, bilo lokacijom, bilo uređenjem ili profilom vlasnika. Bitno je biti aktivan i slati zahteve u inostranstvo, kao i odgovarati na njih.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.