Kad Srbin obuče Lejdi Gagu to izgleda ovako

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jun.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Srbin obuče Lejdi Gagu to izgleda ovako

Na njene ekstravagantne odevne kombinacije smo navikli ali ovo je nešto potpuno drugačije!

Nekoliko sati nakon što je saopšteno da Lady Gaga ima novi menadžment, pevačica je prošetala Njujorkom noseći komade koje je dizajnirao srpski dizajner Dejan Despotović!

28-godišnja pop zvezda uparila je komade Dejanove kolekcije BLACK’d sa lenonkama i zanimljivim cipelama a mnogi su prokomentarisali da je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << krenula u izlazak a ne u popodnevnu šetnju.

Gaga je krajem maja završila prvi deo svoje turneje pod nazivom artRAVE: The ARTPOP Ball

tour, u okviru koje će posetiti i Evropu, kasnije ove godine. Pevačica se na scenu vraća sredinom jula, a do tada je često viđamo na ulicama Njujorka, gde neretko priča sa fanovima, koje zove Little Monsters.

Izvor:Tračara

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.