KRIK: U Njujorku uhapšen vodja klana Amerika Mileta Miljanić

Izvor: Beta, 05.Mar.2021, 18:27

KRIK: U Njujorku uhapšen vodja klana Amerika Mileta Miljanić

Jedan od najmoćnijih članova balkanskog podzemlja i vodja kriminalnog klana poznatog kao "grupa Amerika"Mileta Miljanić, uhapšen je prošle nedelje u Njujorku zbog posedovanja oružja, objavila je danas Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK).KRIK navodi da je Miljanića uhapsio FBI, čiji su agenti 23. februara pretresli stan u Kvinsu, delu Njujorka u kome je Miljanić živeo sa porodicom."U spavaćoj sobi, u fioci noćnog stočića, agenti su pronašli poluautomatski pištolj, za koji je Miljanić priznao da je njegov, i potom je uhapšen. U nalogu za pritvor tužilac se poziva na zakon o borbi protiv trgovine drogom", navodi KRIK.KRIK podseća da je zbog slučaja šverca kokaina Miljanić u Njujorku bio optužen 2003. godine, ali da sudjenje nikada nije počelo.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PAO VOĐA KLANA AMERIKA: Miletu Miljanića uhapsili agenti FBA u njegovom stanu u Njujorku!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2021

Mileta Miljanić (61), zvani Majk, vođa klana „Amerika“, uhapšen je 23. februara u svom stanu u Njujorku!

Nastavak na Kurir...

AGENTI FBI PROVALILI U MILJANIĆEV STAN: Vođa klana "Amerika" uhapšen u Njujorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021

Mileta Miljanić (61), zvani Majk, vođa klana "Amerika", uhapšen je 23. februara u svom stanu u Njujorku..Prema nezvaničnim informacijama, agenti FBI koji su upali u stan u kom živi s porodicom, u spavaćoj sobi pronašli su poluautomatski pištolj, zbog čega su mu stavili lisice i sproveli ga u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.