Jimmy Carter završio u bolnici zbog krvarenja u mozgu

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Nov.2019, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jimmy Carter završio u bolnici zbog krvarenja u mozgu

NEW YORK - Bivši američki predsjednik Jimmy Carter primljen je jučer u bolnicu u Atlanti na medicinski zahvat radi ublažavanja pritiska na mozak uzrokovanog krvarenjem nakon nedavnih padova, navodi se u priopćenju Carter centra.

Carter je primljen u Sveučilišnu bolnicu Emory na postupak ublažavanja pritiska na mozak, uzrokovanog krvarenjem nakon njegovih nedavnih padova, stoji u priopćenju. Dodaje se i da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << zahvat zakazan za danas ujutro.

"Predsjednik Carter se udobno odmara, a njegova žena Rosalynn je s njim", rekao je izvor iz bolnice.

Carter je ozlijedio glavu nakon što je pao u svojoj kući 6. listopada, a krajem istog mjeseca primljen je u medicinski centar Phoebe Sumter "na promatranje i liječenje" nakon što je kod kuće pao i slomio zdjelicu.

Carter je bio 39. predsjednik SAD-a, od 1977. do 1981. godine. Danas ima 95 godina.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.