JEDVA ČEKAJU DA GA VIDE: Amerikanci spremaju dobrodošlicu Novaku u Njujorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 10:04

JEDVA ČEKAJU DA GA VIDE: Amerikanci spremaju dobrodošlicu Novaku u Njujorku

Više nema prepreka da srpski teniser učestvujena Ju Es openu.

Novak Đoković će ove godine ponovo igrati na Ju Es openu pošto su vlasti SAD ukinule zabranu ulazak za nevakcinisane građane, odnosno naredne nedelje ikstiče odluka savezne vlade o obaveznoj vakcinaciji protkiv kovida za sve strane državljane. Povodom toga se oglasio i portparol Teniskobg saveza SAD Kris Vidmajer.

- Đoković je veliki šampion, miljenik navijača, a sada kada je savezna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlada ukinula uslove za vakcine za međunarodne putnike, radujemo se što ćemo mu poželeti dobrodošlicu u Njujorku na Otvorenom prvenstvu SAD 2023 - izjavio je za AP potparol Teniskog saveza SAD Kris Vidmajer.

Đoković je propustio turnire prošle  i početkom ove godine u SAD jer nije vakcinisan protiv korona virusa, a ove godine se Ju Es open igra od 28. avgusta do 10. septembra u Njujorku.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković,   Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.