Izvor: S media, 07.Maj.2012, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest Srbina koji je zaveo Obaminu prvu ljubav

Srbin Branko Bob Božić (61), bivši bokser, a sada barmen u Njujorku, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otkriva kako je osvojio Aleks Meknir (51), prvu veliku ljubav američkog predsednika Baraka Obame, i druge detalje iz svog burnog života. Prema Bobovim rečima, ona je, kao i sve njegove devojke, pala na njegovu iskrenost.

- Rekla mi je jednom prilikom: „Bobe, zar uvek moraš da budeš tako direktan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i otvoren?! Ti si osoba koja baš i nema mnogo razumevanja i strpljenja.“ Ipak, sa Aleks sam proveo divnih sedam godina u braku i za nju me vezuju lepe uspomene i ćerka Vesna, koja sada ima 20 godina.

Obama i Kameron "tamanili" hot-dogove (FOTO+VIDEO)

Pogledajte: Obama definitivno prešao u pevače (VIDEO)

Pogledajte kako je obožavateljka uhvatila Obamu za zadnjicu! (VIDEO)

Branko kaže da je Aleks jedna od najboljih osoba koje je ikada upoznao.

- Kad se rodila naša ćerka, Aleks je želela da joj damo ime po mojoj pokojnoj sestri i minut nakon porođaja je rekla: „Zvaće se Vesna.“ Uvek je cenila moje srpsko poreklo. Zato mi je i sada stalo do nje, iako više nismo zajedno.

U Srbuij je do sada bio nekoliko puta, a prvi put tek sa 32 godine.

- Bio sam u Beogradu i mnogo mi se dopao, iako sam imao problema s policijom, koja mi nije verovala da ne pričam srpski, a u pasošu mi je pisalo srpsko ime i prezime. Drugi put sam bio pre šest godina, doveo sam i ćerku. Ona je oduševljena srpskim momcima i obožava da jede burek i ćevapčiće. Planiramo da opet dođemo ovog leta.

Sreo sam se s Tadićem!

Kad je drugi put posetio Beograd, Bob je imao priliku da upozna i Borisa Tadića.

- Sreli smo se u zgradi Demokratske stranke u Krunskoj ulici. Ta kuća je pre Drugog svetskog rata pripadala mom ocu i išao sam da je obiđem, da vidim šta se sada tamo nalazi - kazao je Božić.

Brankova porodica je posle Drugog svetskog rata bila prinuđena da napusti Srbiju.

- Komunisti su posle Drugog svetskog rata proterali moje roditelji i starijeg brata, koji su izgubili celo bogatstvo. Pobegli su u Kanadu, gde su jedva sastavljali kraj s krajem, pa su me dali jednoj hraniteljskoj porodici. Majka me je obilazila jednom nedeljno, ali nikad nismo razgovarali jer ona nije znala engleski, a ja nisam pričao srpski. Oca sam video samo nekoliko puta u životu. Kad sam došao u Beograd, bilo me je sramota da obiđem rođake jer sam bio bokser, a moj otac intelektualac.

(Kurir)

Foto: Kurir

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.