Hit i Tander udvostručili prednost

Izvor: B92, 01.Maj.2012, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit i Tander udvostručili prednost

Ekipa Majamija pobedila je Njujork sa 104:94 i povela sa 2:0 u seriji. Isti slučaj je sa Oklahomom koja je savladala Dalas sa 102:99.

Nerešeno je u duelu Indijane i Orlanda (1-1), a Pejsersi su do pobede u drugom meču stigli sa 93:78.

Meč u Majamiju obeležila je povreda Amarea Stodemajera, koja se desila posle meča. Naime, sjajni igrač Njujorka je u besu razbio staklo vitrine u kojoj stoji protivpožarni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << aparat i isekao levu ruku. Neizvesno je da li će moći da nastupi u trećem duelu.

"Želim da se izvinim svima zbog svog postupka. Strašno sam besan na sebe zbog ovoga", napisao je Stodemajer na svom tviter profilu posle meča.

"Velika trojka" Majamija, ponovo je bila najzaslužnija za novi trijumf. Vejd je ubacio 25, Boš 21, Džejms 19 uz devet asistencija.

S druge strane, najefikasniji u poraženom timu bio je Karmelo Entoni sa 30 poena i devet skokova. Stodemajer je imao 18 poena i sedam skokova.

U neizvesnom duelu u Oklahomi briljirale su zvezde oba tima. Novicki je za goste postigao 31 poen, uz šut iz igre 10-19 i bez promašaja sa penala 11-11.

Oklahomu su predvodili Vestbruk sa 29 i Djurent sa 26 poena, 10 skokova, ali i sedam izgubljenih lopti. Djurent je očajno šutirao iz igre 5-17, ali je košgeterski učinak popravio sa linije za slobodna bacanja, 14-16.

Priliku da meč odvede u produžetak propustio je Džejson Teri, koji je promašio dva puta za tri poena na pet sekundi do kraja.

Meč između Indijane i Orlanda bio je u znaku broja 18. Neigranje Dvajta Hauarda iskoristio je Glen Dejvis, koji je ubacio 18 poena i imao 10 skokova, ali njegov učinak nije bio dovoljan da Orlando izbegne poraz u Indijani.

Domaću ekipu predvodili su Vest, Grejndžer i Hil, svi sa 18 poena.Džordž je ubacio poen manje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatna glupost Studemajera

Izvor: RTS, 01.Maj.2012

Njujork niksi su izgubili i drugi meč u plej-ofu od Majamija, a osim poraza ova ekipa je najverovatnije ostala bez jednog od najboljih igrača Amarea Studemajera. Ovaj košarkaš je napravio neverovatnu glupost kada je posle meča besan pesnicom razbio staklo i posekao levu ruku. ..Brod Njujork niksa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.