Halep u polufinalu protiv Penete

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Sep.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Halep u polufinalu protiv Penete

Rumunka Simona Halep plasirala se u polufinale US Opena u Njujorku pošto je savladala bjelorusku teniserku Viktoriju Azarenku sa 6:3, 4:6, 6:4. Za plasman u završni meč posljednjeg Gren slem turnira sezone Halep će igrati protiv Flavije Penete iz Italije koja je prethodno pobijedila Čehinju Petru Kvitovu sa 4:6, 6:4, 6:2. Ako je suditi po dosadašnjim međusobnim duelima >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << dvije teniserke favorit je Peneta koja je od četiri meča protiv Halep dobila tri. U drugom polufinalu sastaće se Amerikanka Serena Vilijams i Roberta Vinči iz Italije. (Blic/ Tanjug, foto: YAYimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Može li iko da zaustavi Serenu?

Izvor: B92, 10.Sep.2015

US Open polako ulazi u samo završnicu, a za noć između četvrtka i petka zakazani su polufinalni dueli u ženskoj konkurenciji...Prva će na teren devojka koja brani titulu i, još važnije, juri kalendarski Gren slem – prva igračica sveta Serena Vilijams...Amerikanka već u svom posedu ima trofeje...

Nastavak na B92...

Halepova u polufinalu protiv Penete

Izvor: RTS, 11.Sep.2015, 00:56

. Rumunka Simona Halep plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku pošto je savladala belorusku teniserku Viktoriju Azarenku sa 6:3, 4:6, 6:4. U duelima za plasman u finale, Halepova će se sresti sa Flavijom Penetom, a Serena Vilijams sa Robertom Vinči.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.