Izvor: Blic, 04.Apr.2023, 19:16

HAPŠENJE TRAMPA Amerika na nogama: Ispred suda u Njujorku haos, svaki čas se očekuje da će se bivši lider SAD predati vlastima (FOTO, VIDEO)

Bivši američki predsednik Donald Tramp trebalo bi uskoro pred sudom na Menhetnu da se izjasni o optužnici koju je protiv njega podnelo njujorško tužilaštvo. Tramp će danas biti formalno uhapšen, ali se očekuje da će nakon čitanja optužnice bude slobodan.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen Donald Tramp: Ispred suda pozdravio svoje pristalice

Izvor: Blic, 04.Apr.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp stigao je u sud na Menhetnu, gde je formalno uhapšen, a nakon što je stigao ispred zgrade suda i izašao iz automobila u kojem je putovao, pogledao je u pravcu svojih pristalica i podigao pesnicu u znak pozdrava.

Nastavak na Blic...

DONALD TRAMP UHAPŠEN U SUDU NA MENHETNU Tužilaštvo spremilo optužnicu od 30 tačaka za poslovnu prevaru! VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 04.Apr.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp uhapšen je u njujorškom sudu, javio je Si-En-En. -Donald Tramp je uhapšen i čeka optužbe, piše na ekranu uz direktan prenos. Pristalice i protivnici političara okupili su se ispred zgrade na Menhetnu. Neistomišljenici Trampa pozivaju na hapšenje bivšeg...

Nastavak na Pančevac-online.com...

UHAPŠEN DONALD TRAMP Bivši američki predsednik smrknutog lica ušao u sudnicu: Izjasnio se da nije kriv (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Apr.2023

Bivši američki predsednik Donald Tramp danas se pred sudom na Menhetnu izjasnio o optužnici koju je protiv njega podnelo njujorško tužilaštvo. Tramp je formalno uhapšen, ali se očekuje da će nakon čitanja optužnice bude slobodan. On se izjasnio da nije kriv.

Nastavak na Blic...

Amerika i Donald Tramp: Bivši predsednik u Njujorku zvanično uhapšen, poriče krivicu po 34 tačke optužnice

Izvor: Danas, 04.Apr.2023

ReutersDonald Tramp u sudnici Pošto je optužen za 34 krivična dela, između ostalog i za falsifikovanje poslovnih podataka, Donald Tramp, bivši američki predsednik izjasnio se da nije kriv. U optužnici se navodi da je bivši predsednik „imao nameru da prikrije izvršenje krivičnog dela falsifikovanjem...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.