Glumac Majkl Kej Vilijams umro od slučajnog predoziranja, potvrdio patolog

Izvor: OkRadio.rs, 25.Sep.2021, 15:11

Glumac Majkl Kej Vilijams umro od slučajnog predoziranja, potvrdio patolog

Američki glumac Majl Kej Vilijam umro je od predoziranja kombinacijom heroina, kokaina, fentanila i p-florofentanila, potvrdio je glavni patolog Njujorka. Vilijamsa je u besvesnom stanju pronašao nećak u stanu u Njujorku 6. septembra.   Iz kancelarije glavnog patologa Njujorka potvrdili su za BBC da je utvrđeno da je njegova smrt bila slučajna.   Vilijams se proslavio ulogom Omarala Litla, u čuvenoj seriji Žica (Wire).   Njegovo tumačenje uloge gej ubice – svojevrsnog uličnog Robin Huda podzemlja koji pljačka kriminalne bande i dilere droge – donelo mu je silne pohvale, a bivši američki predsednik Barak Obama jednom prilikom je rekao da mu je Žica omiljena serija, a Omar...
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Utvrđen uzrok smrti Majkla Vilijamsa, zvezde serije „The Wire“

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2021

Američki glumac Majkl K. Vilijams, poznat po ulogama u serijama "The Wire", "Boardwalk Empire" i "Lovecraft Country", preminuo je zbog slučajnog predoziranja, pokazali su rezultati obdukcije, javlja BBC.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.