Gerero krenuo s pištoljem u avion

Izvor: B92, 28.Mar.2013, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gerero krenuo s pištoljem u avion

Američki bokser Robert Gerero uhapšen je na aerodromu u Njujorku zato što je pokušao da se ukrca u avion s praznim pištoljem, preneli su američki mediji.

Gerero treba da se 4. maja bori protiv najboljeg boksera sveta i najbogatijeg aktivnog sportiste Flojda Mejvedera. Popularni "Duh" je iz Kalifornije, ali je proveo nekoliko dana u Njujorku na promociji borbe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i trebalo je da odleti za Las Vegas.

Amerikanac je posvećeni hrišćanin, a u Njujorku je bio gost emisije Klub 700, vodećeg religioznog programa u SAD. Posle toga je obišao prostorije ESPN, a zatim je imao i ručak sa medijima.

Posle svega je pokušao da se ukrca u avion za Las Vegas, ali je uhapšen kada je na štandu rekao da u torbi ima prazan pištolj bez municije.

Prema navodima pojedinih medija, Gerero ima dozvolu da nosi oružje u Kaliforniji, ali ne u Njujorku, gde su zakoni o naoružanju među najstrožim u SAD.

Za sada se još ne zna da li će ovo imati ikakvog uticaja na spektakl 4. maja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BOKS: Uhapšen Gerero, Mejvederov protivnik

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2013

Američki bokser Robert Gerero, koji se sprema za trenutno najveću borbu u boksu, uhapšen je na aerodromu u Njujorku zato što je pokušao da se ukrca u avion sa praznim pištoljem, preneli su američki elektronski mediji.. Gerero treba da se 4. maja bori protiv najboljeg boksera sveta i najbogatijeg...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.