Četvrtak, 28.03.2013.

18:12

Gerero krenuo s pištoljem u avion

Američki bokser Robert Gerero uhapšen je na aerodromu u Njujorku zato što je pokušao da se ukrca u avion s praznim pištoljem, preneli su američki mediji.

Izvor:

Default images

Gerero treba da se 4. maja bori protiv najboljeg boksera sveta i najbogatijeg aktivnog sportiste Flojda Mejvedera. Popularni "Duh" je iz Kalifornije, ali je proveo nekoliko dana u Njujorku na promociji borbe i trebalo je da odleti za Las Vegas.

Amerikanac je posvećeni hrišćanin, a u Njujorku je bio gost emisije Klub 700, vodećeg religioznog programa u SAD. Posle toga je obišao prostorije ESPN, a zatim je imao i ručak sa medijima.

Posle svega je pokušao da se ukrca u avion za Las Vegas, ali je uhapšen kada je na štandu rekao da u torbi ima prazan pištolj bez municije.

Prema navodima pojedinih medija, Gerero ima dozvolu da nosi oružje u Kaliforniji, ali ne u Njujorku, gde su zakoni o naoružanju među najstrožim u SAD.

Za sada se još ne zna da li će ovo imati ikakvog uticaja na spektakl 4. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: