GROBARE ZANIMA DA LI AMERIKANAC OSTAJE: Misteriozna poruka Nanelija iz Njujorka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 08:40

GROBARE ZANIMA DA LI AMERIKANAC OSTAJE: Misteriozna poruka Nanelija iz Njujorka (VIDEO)

Odmara posle naporne sezone.

Prelazni rok je počeo i šampion ABA lige Partizan već je povukao neke poteze kada je u pitanju skalapanje tima za narednu sezonu, ali navijače osim dolasa novih imena u Humsku zanima i da li će Džejms Naneli i sledeće sezone nositi crno-beli dres.

Navijači Partizana mu neprestano postavljaju to pitanje, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isto su učinili i i ovog puta kada se Naneli ukčljučio na Instagram i uživo snimao gde se nalazi.

koliko je lagan pic.twitter.com/qybjmBHi9H

— jana (@3jankovicj) July 13, 2023

Amerikanac je zapevao ''Ja sam u Njujorku'' pošto se trenutno tamo nalazi, a pre toga je rekao ''Odgovor je ne, ne i ne''. Ova misteriozna poruka samo je još više zbunila navijače Partizana, a crno-beli su prema nezvaničnim informacijama poslali ponudu Naneliju jer žele da ga zadrže.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.