Frka u NFL: Barkli napušta Njujork, Džejkobs ide iz Rejdersa?

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 22:18

"Frka" u NFL: Barkli napušta Njujork, Džejkobs ide iz Rejdersa?

Sekvon Barkli, raning bek Njujork Džajantsa, uskoro će napustiti ekipu kako stvari stoje.

Nakon višemesečnih pregovora deluje da neće biti srećnog kraja za Njujork Džajantse i Las Vegas Rejderse i da će ostati bez svojih raning bekova.

Oni su do 22 časa po našem vremenu mogli da potpišu "franchise tag" ugovore, ali Barkliju i Džejkobsu to niko nije ponudio.

To znači da će obojica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << morati da odigraju sezonu 2023/24 na jednogodišnjem ugovoru koji je vredan 10,1 milion dolara ili da ne igraju uopđte.

Kako Yahoo Sports javlja, oni trenutno razmatraju svoje opcije i postoji velika šansa da propuste trening kamp, a čak i sezonu ukoliko dođe do takvog scenarija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.