Ekstremisti blaža kazna zbog saradnje s vlastima

Izvor: RTS, 30.Apr.2018, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekstremisti blaža kazna zbog saradnje s vlastima

Islamistički ekstremista Nader Sadeh osuđen je na 10 godina zatvora za planiranje napada na Tajms skver i druge lokacije u Njujorku, iako mu je pretila 15-godišnja zatvorska kazna.
Nader Sadeh, dobio je blažu kaznu jer je sarađivao s vlastima što je dovelo do podizanja optužnice protiv još četvorice muškaraca, uključujući njegovog starijeg brata Ala, prenela je agencija AP.

Ala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Sadeh je osuđen na 15 godina zatvora 2016. godine.
Munter Omar Saleh, koji je pravio plan detoniranja bombi na Tajms Skveru, Svetskom trgovinskom centru i Koledžu aeronautike i tehnologije u Kvinsu, služi 18-godišnju kaznu zatvora.
Četvrtom optuženom islamisti biće u utorak izrečena kazna, navela je agencija AP.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLANIRAO NAPAD NA TAJMS SKVER Ekstremista dobio blažu kaznu zbog saradnje s vlastima

Izvor: Blic, 01.Maj.2018, 00:30

Islamistički ekstremista Nader Sadeh osuđen je danas na 10 godina zatvora za planiranje napada na Tajms Skveru i drugim lokacijama u Njujorku, iako mu je pretila15- godišnja zatvorska kazna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.