ENDRJU KUOMO: Od sutra se zatvaraju škole u žarištima u Njujorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 20:57

ENDRJU KUOMO: Od sutra se zatvaraju škole u žarištima u Njujorku

Guverner države Njujork kaže da neće dozvoliti da bilo koja njujorkška porodica pošalje svoje dete u školu u koju on ne bi poslao svoje dete

Guverner države Njujorka, Endrju Kuomo, naredio je da se od sutra zbog korona virusa zatvore škole u nekoliko "vrućih tačaka" širom države, uključujući delove gradskih četvrti Njujorka Bruklin i Kvins.

- Neću preporučiti, niti dozvoliti da bilo koja njujorkška porodica pošalje svoje dete u školu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u koju ja ne bih poslao svoje dete - rekao je Kuomo na konferenciji za novinare.

On je kazao da će država preuzeti izvršenje pravila držanja socijalne distance od lokalnih vlasti u žarištima korona virusa.

Kuomo je naveo i da je zabrinut zbog porasta slučajeva korona virusa u Roklandu i Orandžu, okruzima severno od Njujorka.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.