Izvor: Beta, 04.Okt.2011, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstracije protiv berze se šire po SAD

NJUJORK, 4. oktobra 2011. (Beta-AP) - Protest protiv berze i banaka se sa njujorškog Vol Strita u ponedeljak proširio po SAD.

Demonstranti su marširali na banke Federalnih rezervi i ulogorili se u parkovima od Los Andjelesa do Portlanda, ljuti zbog klimave privrede i onoga što smatraju pohlepom banaka i kompanija.

Na Menhetnu stotine demonstranata maskirane kao "korporativni zombiji" i lica obojeih u belo pojavilo se ispred Njujorške berze sa pegrštima lažnog novca.

U bankarskoj četvrti Čikaga demonstranti su udarali u bubnjeve. U Bostonu, Sent Luisu i Kanzas Sitiju, Misuri, razape su šatore i nosili transparente.

...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Demonstracije protiv gramzivosti na berzi se šire po SAD

Izvor: NaDlanu.com, 04.Okt.2011

NJUJORK, 4. oktobra 2011. (Beta-AP) - Protest protiv berze i banaka se sa njujorškog Vol Strita u ponedeljak proširio po SAD... NJUJORK, 4. oktobra 2011. (Beta-AP) - Protest protiv berze i banaka se sa njujorškog Vol Strita u ponedeljak proširio po SAD.Demonstranti su marširali na banke Federalnih...

Nastavak na NaDlanu.com...

"Okupacija" se brzo širi Amerikom

Izvor: B92, 04.Okt.2011

Njujork -- Protest "Okupirajmo Volstrit", koji je pre više od dve nedelje počeo u Njujorku, proširio se i na Vašington, Los Anđeles, Boston, San Francisko, Čikago....Na Menhetnu stotine demonstranata maskirane kao "korporativni zombiji" i lica obojeih u belo pojavilo se ispred Njujorške berze...

Nastavak na B92...

Protest se sa Vol strita širi Amerikom

Izvor: TvojPortal.com, 04.Okt.2011

/bizlife.rs/ Kako je Bizlife portal prošle nedelje preneo, protest "Okupirajmo Volstrit" dobio je nakon hapšenje demonstranata prošlog vikenda veću pažnju medija, a izveštavanje svetskih medija "buknulo" je posle hapšenja 700 demonstranata ovog vikenda. Međutim, novost je da se protest širi...

Nastavak na TvojPortal.com...

Protesti se proširili na nekoliko američkih država

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Okt.2011

Protesti protiv kompanija i banaka na Volstritu u Njujorku proširili su se u SAD i demonstranti marširaju ispred državnih finansijskih institucija i kampuju u parkovima u gradovima od Los Anđelesa do Portlanda kao znak nezadovoljstva zbog stanja ekonomije i "pohlepe korporacija". Na Menhetnu nekoliko...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Protesti sa Volstrita se proširili širom SAD

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Okt.2011

NjUJORK - Protesti protiv kompanija i banaka na Volstritu u Njujorku proširili su se u SAD i demonstranti marširaju ispred državnih finansijskih institucija i kampuju u parkovima u gradovima od Los Anđelesa do Portlanda kao znak nezadovoljstva zbog stanja ekonomije i "pohlepe korporacija".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.