Dečak zaprosio Novaka!

Izvor: Mondo, 25.Avg.2012, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak "zaprosio" Novaka!

Trenirajući servis u Njujorku, Novak Đoković bio je "zaprošen" od jednog dečaka... Pogledajte.

Novak Đoković trenirao je servis na Flešing Medouzu, kada se sa pristojno popunjenih tribina začulo:

"Will you marry me?"

Ovo ne bi bilo ništa neuobičajeno, da "prosidba" nije došla od jednog dečaka, koji je iznenadio i Novaka, ali i ostale prisutne na treningu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << najboljeg srpskog tenisera pred start US Opena.

Aktuelni šampion poslednjeg gren slema sezone momentalno je prekinuo trening i pogledom počeo da traži po tribinama, koje uzviknuo: "Hoćeš li da se udaš za mene?", a čudilo ga je što je glas muški. Na kraju, pronašao je "udvarača" u liku malog dečaka i pozvao ga da se pozdrave.

Potom, na oduševljenje prisutnih, Đoković je pozvao svog obožavaoca da i sam proba da odservira par udaraca, a dečak to uopšte nije loše radio...

Pogledajte...





(MONDO, foto: YouTube printscreen)
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Tenis

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.