DIPLOMATSKI SKANDAL U NJUJORKU! Pacoliju se zbog GNUSNE LAŽI smeje ceo svet: Prišao nam je tokom pauze...

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2018, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIPLOMATSKI SKANDAL U NJUJORKU! Pacoliju se zbog GNUSNE LAŽI smeje ceo svet: Prišao nam je tokom pauze...

Maroko ne priznaje Kosovo i nema odnose sa njim!

Premijer Maroka Sadedin El Otmani danas je demantovao navode kosovskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija koji je na Tviteru objavio da je imao konstruktivne razgovore sa marokanskim zvaničnikom u Njujorku.

During a breake with my délégation a gentleman from Kosovo imposed his presence .

We have not discussed bilateral relations neither establishing contacts .Morocco’s position >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << is constant . Morocco does not recognize Kosovo and has no relation with it

— EL OTMANI Saad dine (@Elotmanisaad) September 25, 2018

- Tokom pauze našoj delegaciji je prišao i nametnuo se gospodin s Kosova. Nismo razgovarali o bilateralnim odnosima kao ni o uspostavljanju kontakata. Pozicija Maroka je konstantna. Maroko ne priznaje Kosovo i nema odnose sa njim - napisao je El Otmani na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.