Čudo na crvenom tepihu: Glumica oduševila pojavom na dodeli nagrada

Izvor: B92, 21.Avg.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudo na crvenom tepihu: Glumica oduševila pojavom na dodeli nagrada

Glumica Blejk Lajvli bila je gošća sinoćnje dodele MTV nagrada u Njujorku. I ono što je uradila bilo je - očekivano, ali potpuno neprimereno događaju.

Blejk je izgledala divno, bajkovito i u poređenju sa ostalim damama na crvenom tepihu, ona je bila pristojno odevena.

U belom odelu "Ralph&Russo" ona se zaista izdvajala od ostalih koje su prednjačile u slobodnim i smelim kreacijama koje su bila na ivici ukusa i kiča i zdravog razuma.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svi su GLEDALI SAMO U NJU: Blejk Lajvli ODUŠEVILA stajlingom na dodeli nagrada

Izvor: Story, 21.Avg.2018

Glumica Blejk Lajvli bila je gošća sinoćnje dodele MTV nagrada u Njujorku.  I ono što je uradila bilo je – očekivano, ali potpuno neprimereno događaju. Blejk je izgledala divno, bajkovito i u poređenju sa ostalim damama na crvenom tepihu, ona je bila pristojno odevena. Zakopčana onako kako...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.