ĆERKA ULIKSA FEHMIJUA I SNEŽANE BOGDANOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA: Ima lice anđela i veoma nebično ime!

Izvor: Press, 12.Avg.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆERKA ULIKSA FEHMIJUA I SNEŽANE BOGDANOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA: Ima lice anđela i veoma nebično ime!

Ćerka bračnog para Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmijua, Nika, je prava lepotica. Ovaj bračni par od 1994. godine živi u Njujorku, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Niku.
Foto:
S rođenjem ćerke Snežana kaže da se mnogo toga promenilo u njihovom životu. 
"To vas natera da shvatite šta je važno, sebe samog više ne uzimate tako ozbiljno. Nika se rodila 1995. godine. Promenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim", rekla je Snežana ranije za "Story".


"Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju", izjavila je Snežana. Ona kaže da njena ćerka obožava da dođe u Beograd. 
"Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju", ističe majka lepe Nike.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.