Bono Voks hitno mora na operaciju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bono Voks hitno mora na operaciju! (FOTO)

Slavni roker je, samo nekoliko dana posle nezgode tokom leta avionom, pao sa bicikla u Njujorku i povredio ruku

Neverovatne dane preživljava Bono Voks. Malo pošto je za dlaku izbegao smrt kada su otpala zadnja vrata aviona kojim je leteo, u njujorškom Central Parku je pao sa bicikla i povredio ruku, pa mora na operaciju.

Nije precizirano o kakvoj se povredi radi. Cela grupa U2 je, inače, stigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u Njujork zbog gostovanja u šou programu Džimija Felona od danas do petka 21. novembra, međutim, zbog novonastale situacije to je moralo da bude otkazano.

Foto: AP/Tanjug

Bend je, podsetimo, 2010. odložio turneju zbog problema koje je Bono imao sa leđima. Sada se najavljuje njegov brz oporavak i povratak redovnim obavezama.

(Telegraf.rs/myfoxtwincities)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.