Bona baš krenulo ...

Izvor: Mondo, 17.Nov.2014, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bona baš "krenulo" ...

Samo nekoliko dana nakon što su vrata aviona u kojem se nalazio otpala tokom leta, pevač pao sa bicikla i povredio ruku.

Foto: Splash News

 Bono Voks je zadobio povrede dok je vozio bicikl u njujorškom Central parku, tačnije kada je pao sa njega. Vest o povredi otkrili su članovi benda na sajtu.

"Moraćemo da otkažemo gostovanje kod Džimija Felona ove nedelje, jer nam 'fali' čovek. Bono >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je povredio ruku dok je vozio bicikl i biće neophodna operacija. Znamo da će sve proći u najboljem redu i da ćemo se uskoro družiti", piše u saopštenju U2.

Vest o povredi i operaciji stiže samo nekoliko dana nakon što je frontmen legendarnog benda umalo doživeo avionsku nesreću, kada su, na dve hiljade metara visine otpala zadnja vrata aviona.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bono Voks hitno mora na operaciju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014

Slavni roker je, samo nekoliko dana posle nezgode tokom leta avionom, pao sa bicikla u Njujorku i povredio ruku..Neverovatne dane preživljava Bono Voks. Malo pošto je za dlaku izbegao smrt kada su otpala zadnja vrata aviona kojim je leteo, u njujorškom Central Parku je pao sa bicikla i povredio ruku,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.