Bez greške: Džesika Alba u ležernoj kombinaciji savršenoj za svaki dan

Izvor: B92, 06.Maj.2021, 08:34

Bez greške: Džesika Alba u ležernoj kombinaciji savršenoj za svaki dan

Svedeni stil je prilagodila mladalačkom načinu odevanja.

Džesika Alba neguje ležeran stil odevanja u kom nema mesta za neudobne odevne komade. Za razliku od mnogih njenih koleginica koje i privatno nose glamuroznu odeću, Džesika je, kako je u više navrata istakla "udobrnost na prvom mestu".

Nedavno je sa svojom porodicom i prijateljima u Njujorku uživala u večeri, a tom prilikom nije odustala od svog svedenom stila koji je prilagodila mladalačkom načinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odevanja.

Zvezda filma "Sin Sitija" je bež mantil uparila sa belim kardiganom i farmericama, dok je cipelama na pertlanje i sivom kožnom torbom zaokružila ceo izgled. Iako je krajem aprila proslavila 40. rođendan, mnogi su prokomentarisali da se nije mnogo promenila od vremena kad je kao tinejdžerka glumila u seriji "Dark Angel".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.