Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2024, 22:39

Begović posetila inovacioni centar Fajzera u Njujorku

Delegacija Srbije na čelu sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović posetila je inovacioni centar kompanije Fajzer u Njujorku i sastala se sa timom za odnose sa državnim organima ove kompanije, saopštilo je danas Ministarstvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministarka dr Begović posetila inovacioni centar kompanije Fajzer u Njujorku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 12:59

Delegacija Republike Srbije koja boravi u radnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama na čelu sa ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija dr Jelenom Begović posetila je inovacioni centar kompanije Fajzer i sastala se sa timom za odnose sa državnim organima ove kompanije...- Danas je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.