BIZARNA SCENA U EMISIJI UŽIVO Novi gaf predsednika SAD - Bajden postaje sprdnja na mrežama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 10:36

BIZARNA SCENA U EMISIJI UŽIVO Novi gaf predsednika SAD - Bajden postaje "sprdnja" na mrežama (VIDEO)

Šta se dešava sa predsednikom SAD?

Američki predsednik Džo Bajden napravio je gaf kada je napustio televizijski studio, pre nego što je voditeljka odjavila intervju i najavila reklame.

On je u retkom intervjuu, koji je dao za MS NBC, ustao sa stolice dok su još kamere bile uključene, rukovao se sa voditeljkom i otišao, prenosi Njujork post.

Tek nakon toga voditeljka je najavila reklame, iako je neuobičajeno da gost to uradi pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga.

Snimak Bajdena koji odlazi, očigledno nesvestan da je program uživo, brzo je postao viralan, navodi portal i dodaje da su se na društvenim mrežama veoma brzo pojavili komentari "Šta to radi Džo Bajden, to je TV uživo", "Predsedavanje Bajdena u jednom klipu", "Trčanje ka kupatilu" i mnogi drugi.

People are sharing this video suggesting it shows Joe Biden is mentally out of it.

Leave the man alone, it's just a stutter. pic.twitter.com/SK1mwzsdhA

— Jason Howerton (@jason_howerton) June 29, 2023

Tokom 20-minutnog intervjua, Bajden je govorio o odluci Vrhovnog suda od četvrtka da se zabrani afirmativno delovanje u odlukama o prihvatanju visokog obrazovanja, tvrdeći da se "ogromna većina američkog naroda ne slaže sa mnogim odlukama koje ovaj sud donosi".
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opet! Pa, čoveče... VIDEO

Izvor: B92, 30.Jun.2023

Vašington -- Američki predsednik Džozef Bajden napravio je gaf kada je napustio televizijski studio, pre nego što je voditeljka odjavila intervju i najavila reklame...On je u retkom intervjuu, koji je dao za MS NBC, ustao sa stolice dok su još kamere bile uključene, rukovao se sa voditeljkom i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.