Opet! Pa, čoveče... VIDEO

Izvor: B92, 30.Jun.2023, 10:51

Opet! Pa, čoveče... VIDEO

Vašington -- Američki predsednik Džozef Bajden napravio je gaf kada je napustio televizijski studio, pre nego što je voditeljka odjavila intervju i najavila reklame.

On je u retkom intervjuu, koji je dao za MS NBC, ustao sa stolice dok su još kamere bile uključene, rukovao se sa voditeljkom i otišao, prenosi Njujork post.

Tek nakon toga voditeljka je najavila reklame, iako je neuobičajeno da gost to uradi pre toga.

Snimak Bajdena koji odlazi, očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesvestan da je program uživo, brzo je postao viralan, navodi portal i dodaje da su se na društvenim mrežama veoma brzo pojavili komentari "Šta to radi Džo Bajden, to je TV uživo", "Predsedavanje Bajdena u jednom klipu", "Trčanje ka kupatilu" i mnogi drugi.

Tokom 20-minutnog intervjua, Bajden je govorio o odluci Vrhovnog suda od četvrtka da se zabrani afirmativno delovanje u odlukama o prihvatanju visokog obrazovanja, tvrdeći da se "ogromna većina američkog naroda ne slaže sa mnogim odlukama koje ovaj sud donosi".

Pre svega par dana Bajden je takođe napravio gaf, kada je pomešao rusku invaziju na Ukrajinu i Irak, pa je rekao da je Putin napao Irak. Pre toga padao je sa stepenica aviona, ali i međao imena zvaničnika kao i njihove titule...

Sve u svemu, vremešni američki predsednik građane počasti nekom situacijom bar jednom sedmično.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.