Ako tako kaže Njujork Tajms... Novi ajfon će koštati 999 dolara

Izvor: Blic, 25.Avg.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako tako kaže "Njujork Tajms"... Novi ajfon će koštati 999 dolara

Novi ajfon koji će prema svemu sudeći biti redizajnirani ajfon 7 koštaće 999 solara, skoro 350 dolara više od svih ostalih Eplovih telefona.

Ova informacija stiže iz prestižnog "Njujork Tajmsa". Kako piše list, biće predstavljena tri modela telefona, dva kao redizajnirana i poboljšana verzija ajfon 7 a jedan će biti potpuno nov i luksuzniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << model sa originalnim dizajnom i velikim ekranom koji bi trebalo prema najava da se proteže od ivice do ivice uređaja.

Premijera se očekuje 12. septembra a detalji o telefoni su uveliko poznati poput opcije za prepoznavanje lica, bežično punjenje, to što će imati vertikalnu dualnu kameru kao i 3GB RAM i 128 GB memorije za osnovni model. Takođe, očekuje se da će fizičko "home" dugme biti uklonjeno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.