AMERIKANKA ISKRENA: Igraću u Njujorku zbog novca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 22:33

AMERIKANKA ISKRENA: Igraću u Njujorku zbog novca (FOTO)

Već tri meseca nema prihoda.

Američka teniserka Koko Vandevej ne krije da će sigurno igrati na Ju Es Openu bez obzira kakve mere budu preduzete zbog korona virusa i naravno ukoliko turnir uopšte i bude održan.

Vandevej ističe da u prethdna tri meseca zbog pauze usled pandemije korona virusa uopšte nije imala prihode i da je zbog toga igranje  u Njujorku prioritet. Amerikanka je trenutno 198. teniserka na svetskoj rang listi, a najboji plasman je ostvarila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u januaru 2018. kada je bila na devetom mestu. U Njujorku je njen najbolji plasman bilo polufinale 2017. dok je u dublu 2018. uspela da osvoji titulu.

Coco Vandeweghe on the US Open: I need to financially make some money and go play https://t.co/77XoSEaLha pic.twitter.com/fsYocWQoqy

— Tennis World USA (@TennisWorlden) July 12, 2020

 - Moram nešto da zaradim i da igram. Mislim da nisam u poziciji da kažem: ''Ne'" - rekla je Koko Vandevej.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.