Izvor: eKlinika.rs, 26.Mar.2024, 12:00

7 antistres suplemenata: Kako deluju i koliko dugo smeju da se koriste

Stres je nezaobilazni pratilac današnjice bez obzira na starosnu dob, okruženje, status ili zdravstveno stanje, a vitamini i minerali su neophodni za efikasno funkcionisanje tela. Kada ih nemamo dovoljno, to može da pojača anksioznost i učini nas sklonijim depresivnim mislima.
Stres i suplementi: Zašto su ponekad potrebni? Dr Amanda Frick, naturopata, akupunkturolog i potpredsednik medicinskih poslova u Thorne HealthTech u Njujorku kaže da hranljivi sastojci održavaju naš imuni sistem čvrstim, podržavaju rast i razvoj, regulišu ćelijsku funkciju, proizvode enzime i hormone i učvršćuju strukturu kostiju, tkiva i organa. Ali, oni takođe igraju...

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.