Defile folkloraca iz Kine, Kostarike, Meksika i Bolivije na niškim ulicama

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defile folkloraca iz Kine, Kostarike, Meksika i Bolivije na niškim ulicama

Obrenovićevom ulicom i potom do niške Tvrđave prodefilovaće večeras o 18 sati folklorni ansambli iz Grčke, Gruzije, Bugarske, Bolivije, Kine, Kostarike i Meksika, te će građani moći da vide kako izgledaju njihove tradicionalne nošnje i igra. Folkloraši će se “preseliti” na Letnju pozornicu u Tvrđavi, gde će od 20:30 biti otvoren Međunarodni studentski festival folklora.

Ono što večeras bude videla >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << publika u Nišu, do petka 20. jula do kada festival traje, moći će da vide i oni koji žive u Beloj Palanci, Ćupriji, Vladičinom Hanu, Knjaževcu i Ražnju, gde će folklorci iz Evrope i sveta nastupiti.

Zatvaranje Međunarodnog studentskog festivala folklora je u petak, kada će folklorni ansambli ponovo imati defile niškim ulicama, a koncert će održati u Parku Svetog Save. Kompletan program možete pogledati ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Počinje 11. Međunarodni studentski festival folklora

Izvor: RadioCity.rs, 16.Jul.2018

Ove godine će se publici predstaviti folklorci iz Bolivije, Bugarske, Gruzije, Grčke, Meksika, Kostarike, Kine i zemlje domaćina, Srbije. Svečani koncert kojim će Festival i zvanično biti otvoren, će se održati večeras sa početkom u 20:30 na Letnjoj pozornici u Tvrđavi.. Folklorce iz raznih...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.