Počinje 11. Međunarodni studentski festival folklora

Izvor: RadioCity.rs, 16.Jul.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje 11. Međunarodni studentski festival folklora

Ove godine će se publici predstaviti folklorci iz Bolivije, Bugarske, Gruzije, Grčke, Meksika, Kostarike, Kine i zemlje domaćina, Srbije. Svečani koncert kojim će Festival i zvanično biti otvoren, će se održati večeras sa početkom u 20:30 na Letnjoj pozornici u Tvrđavi.
Folklorce iz raznih zemalja će od ponedeljka do petka imati pored Nišlija priliku da vidi, i da uživa u njihovoj igri, i publika u Ćupriji, Knjaževcu, Beloj Palanci i Vladičinom Hanu.

Festival folklora traje do petka, 20.jula kada će kao i prvog dana učesnici prošetati u svečanom defileu kroz grad a uveče će održati završni zajednički koncert u Parku Svetog Save.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.