Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 22:12

Transformacija u Babu Gubu izaziva jezu, a NOVI IMIDŽ Nine Janković oboriće sve s nogu! (VIDEO)

Imala je poseban razlog za promenu!

Glumica Nina Janković ove večeri gošća je na predstavljanju ekskluzivne kolekcije "Rabanne H&M", a za tu priliku promenila je svoj imdž, te progovorila o transformacijama koje njena profesija zahteva.

Nina posebno privlači pažnju svojim ulogama, te talentom, ali i lepotom kojom pleni, a za popularnu seriju "Kalkanski krugovi" morala je da promeni svoj izgled do neprepoznatljivosti.

Baba Guba čiji lik ova umetnica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tumači u pomenutom ostvarenju bila je tema javnosti otkako je serija plasirana, a njen izgled nikoga nije ostavio ravnodušnim (detaljnije OVDE).

Na pitanje novinara koliko je spremna na transformaciju kako bi što bolje iznela ulogu Jankovićeva je bez dileme odgovorila:

- Spremna sam na velike promene, ali ne znam koliko su naše produkcije spremne na to. Evo, spremna sam na to. Vidite, šišala sam šiške - našalila se popularna glumica.

U kojim situacijama Nina Janković izlazi iz zone konfora saznajte u snimku ispod teksta:
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.