Nina Janković i Vuk Kostić se vole i van kamera! (foto)

Izvor: Svet, 07.Jan.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Janković i Vuk Kostić se vole i van kamera! (foto)

Nina Janković u seriji “Ubice mog oca” igra lik ljubavnice Aleksandra Jakovljevića, inspektora kog glumi Vuk Kostić, ali se njih dvoje, čini se, mnogo bolje slažu privatno.
“Nina i Vuk su baš divni prijatelji. I pre toga bili su bliski, ali je rad na seriji doneo da se i tu dodatno zbliže. Ponekad se čini kao da je sa njom u vezi i privatno, a ne sa Jelisavetom”, kaže za Blic puls izvor blizak ovom glumačkom paru.
Istina, Vuk od navodnog poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pomirenja sa Jelisavetom nije potvrdio da je sa glumicom opet u vezi, mada nikada nije ni demantovao. Jedino što je izvesno je da se u javnosti ne ponašaju kao par. S druge strane, izvori tvrde da su njih dvoje u vezi i dalje, a Jelisaveta, koja je sa Ninom takođe dobra drugarica, otkrila je da joj bliskost između Nine i Vuka ni malo ne smeta.

“Kod nas nema ljubomore niti konkurencije. Nina je anđeo. Ona je kao moja sestra. Mi smo konstantno zajedno. Ona je moj klasić i svaki slobodan trenutak mi sa klase volimo da provedemo zajedno. Često se okupljamo i volimo da se provedemo, još od perioda dok smo studirali”, kaže Jelisaveta Orašanain.

Nina Janković i Vuk Kostić imaju nekoliko zajedničkih scena u seriji, a neke su i poprilično prisne, međutim, to Jelisaveta nikada nije smatrala problemom.
“Takva im je uloga. Oni su vrhunski glumci. Veliki profesionalci i uloge su im odlične”, dodala je Jelisaveta.
Ostaje da se vidi da li će Nina i Vuk blisko sarađivati i u drugoj sezoni hit serije, jer je u poslednjoj epizodi forenzičarka Jelena ranjena i nije izvesno da li je preživela.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOLE SE I VAN KAMERA Vuk Kostić: Nina Janković je anđeo!

Izvor: Blic, 07.Jan.2017

Nina Janković u seriji "Ubice mog oca" igra lik ljubavnice Aleksandra Jakovljevića, inspektora kog glumi Vuk Kostić, ali se njih dvoje, čini se, mnogo bolje slažu privatno...- Nina i Vuk su baš divni prijatelji. I pre toga bili su bliski, ali je rad na seriji doneo da se i tu dodatno zbliže. Ponekad...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.