Čestitamo: Udala se pevačica Nina Radojičić (foto)

Izvor: Story, 14.Sep.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo: Udala se pevačica Nina Radojičić (foto)

Mlada pevačica koja je 2011. godine predstavljala Srbiju na Evrosongu sa pesmom “Čaroban”, Nina Radojičić, udala se u crkvi za dugogodišnjeg partera. Објава коју дели Danica Nina Radojičić (@ninaglin) дана 14. Сеп 2017. у 5:30 PDT Nina je pred porodicom, kumovima i nekoliko desetina zvanica izgovorila sudbonosno “da”, a na društvene mreže je podelila fotografije ... The post Čestitamo: Udala se pevačica Nina Radojičić (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Nina Čaroban

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bajkovito vencanje Nine Radojicic

Izvor: medio.rs, 14.Sep.2017

Nina Radojičić svi pamte kao simpatičnu mladu pevačicu kratke kose koja je 2011. godine predstavljala Srbiju na Evrosongu sa pesmom "Čaroban". Posle toga se povukla iz javnosti, a fotografije koje je podelila sa svog venčanja kažu nam da kod nje sve ide baš kako je zamislila...Nina sad izgleda...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.