Željko Samardžić otvara Roštiljijadu, za kraj muzičari sa “Nišvila”

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2023, 12:10

Željko Samardžić otvara Roštiljijadu, za kraj muzičari sa “Nišvila”

Na otvaranju ovogodišnje Roštiljijade u Leskovcu 21. avgusta na Trgu će nastupiti Željko Samardžić, dok će manifestaciju zatvoriti nastup odabranih izvođača sa niškog džez festivala “Nišvila”.

Direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić potvrdio je da je pregovarački postupak sa izvođačima završen i da će svi muzičari sa kojima se pregovaralo nastupiti na manifestaciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Nakon prvog dana i Željka Samardžića, drugog dana Roštiljijade nastupiće Bajaga i Instruktori, dok će bina trećeg dana biti rezervisana za Tropiko bend.

Za četvrtak, 24. avgusta, zakazan je koncert hrvatskog pevača, tekstopisca, kompozitora i kantautora Petra Graša, dok će narednog dana publiku zabavljati YU grupa.

Subota je rezervisana za ljubitelje narodne muzike i nastupe Snežane Đurišić i Dragana Kojića Kebe, dok je novina nastup odabranih izvođača sa “Nišvila” koji će zatvoriti manifestaciju.

Za koncerte estradnih zvezdi izdvojeno je 8 miliona dinara, što je za million više nego prošle godine, a Kocić nije otkrio koliko će tačno nastupi koštati.

Podsetimo, Roštilijada će biti održana od 21. do 27. avgusta na Trgu u Leskovcu.

Prošlogodišnju Roštiljijadu otvorila je Jelena Karleuša, čiji je koncert izazvao oprečna mišljenja Leskovčana, a neki su sakupljali novac da Karleuša uopšte ne peva.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.