Zatvara se Balkanska ulica tokom Nišvila i Filmskih

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvara se Balkanska ulica tokom "Nišvila" i "Filmskih"

Deo pratećih programa “Nišvila” i “Filmskih susreta” biće organizovan u Balkanskoj ulici u centru grada, koja će u vreme ovih festivala biti zatvorena za saobraćaj. 

Od četvrtka 11. avgusta od 11 do 15 sati biće organizovano oslikavanje stabala drveća u Blakanskoj.

Devet umetnika dobiće mogućnost da oslikaju po jedno stablo dok će mladi ambasadori koji su volonteri “Filmskih susreta” ostaviti svoj pečat na jednom drvetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Deca bez roditeljskog staranja iz udruženja “Dečija sela” oslikavaće žardinjere sa cvećem koje su donacija JKP “Mediana” - kažu u fondaciji “Za lepši Niš”.

U petak 12. avgusta od 18 sati počinje revija mladih niških dizajnera, dok će u subotu 13. avgusta od 20 sati biti održana debata o stripu u kojoj će učestvovati tvorac “Dilan Doga” Luiđi Pikato kao i čuveni dečiji ilustrator Dobrosav Bob Živković.

U nedelju 14. avgusta od 20 sati posetioci će moći da pogledaju film “Casablanka” čija će projekcija biti organizovana u Balkanskoj ulici.

Balkanska će biti “zatvorena” i tokom “Filmskih susreta” od 20. do 26. avgusta, kada  će u ovoj ulici biti organizovane projekcije u okviru pratećeg programa festivala.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.