Za dva dana počinje Nišvil džez festival, VIP ulaznice u prodaji

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 09:13

Za dva dana počinje "Nišvil" džez festival, VIP ulaznice u prodaji

Predstojeći "Nišvil" džez festival održaće se od 6. do 15. avgusta, a glavni festivalski program će biti održan od četvrtka do nedelje, na Platou niške Tvrđave.

Za 10 dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na kojima će nastupiti blizu 1.000 izvođača.

Na Main binama (Earth & Sky), od 12. do 15. avgusta nastupiće Darryl Jones, Gipsy Kings, Stanley Jordan, Leb i sol, Goran Bregović, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Anthony B i mnogi drugi.

Osim bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i na Amfiteatru keja na Nišavi, posetioci će moći da pogledaju kvalitetan internacionalni program u okviru narednog Nišvil džez teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom - Nišville Movie Summit 2021.

Svi prateći programi za posetioce su besplatni, a ulaznica se plaća samo za glavni festivalski program. Od srede, 4. avgusta, u prodaji će biti i ulaznice za VIP Tribinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.