Vlado Georgiev održao spektakularni koncert u Nišu (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jun.2013, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev održao spektakularni koncert u Nišu (VIDEO)

Pred oko 10.000 Nišlija, Vlado Georgiev je sinoć na platou niške Tvrđave održao sjajan koncert na kome je predstavio svoj novi album „Daljina“.

Uz pratnju benda, legendarni kantautor svirao je više od dva i po sata, a nakon dva bisa izveo je „Ženu bez imena“ i „Do svitanja“. Na samom početku koncerta na kome je predstavio svoj novi album „Daljina“, Georgiev je održao i kraći govor podrske za Nišvil, oštro osuđujući državne institucije kojima su važniji turbo folk koncerti od džez festivala.Specijalni gost koncerta bio je pevač grupe Kerbera Goran Šepa Gale.Danas u 14 časova u kafeu „Saloon” na niškoj Tvrđavi Vlado će potpisivati novi cd fanovima, a u 18 časova fanovima u Kragujevcu u kafeu „Carpe Diem”.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.