Viva Vox hor u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Jun.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viva Vox hor u Nišu

Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville Jazz Festivalu, Viva Vox će održati prvi samostalni koncert u Nišu u subotu, 4.jula u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21 čas.

U godini jubileja, kada Viva Vox slavi deset godina rada, nakon mnoštva koncerata i nedavno pune Kombank arene, publika na jugu Srbije će konačno imati priliku da uživa u celovečernjem nastupu ovog jedinstvenog hora, koji će promovisati i svoj prvi album (jednostavno nazvan >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << po imenu hora), koji je početkom maja izašao za Mascom Records iz Beograda.

“Nakon divnog prijema na prošlogodišnjem Nišville Jazz festivalu, ovog leta se vraćamo u Niš i najavljujemo samostalan koncert 4. jula u dvorištu Univerziteta (zgrada Banovine)! Nišlije, pripremite se za novi repretroar, nove koreografije i šou koji pravo iz Kombank Arene donosimo u vaš grad”, objavljeno je na Fejsbuk stranici hora.

Hor je stekao svetsku slavu obradom pesme “Du Hast” grupe Rammstein koja je postala pravi YouTube hit. U svom repertoaru obrađuju pesme EKV-a, Prodigy-a i drugih rok bendova.

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima biće objavljena uskoro.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.