U toku konkurs za volontere Nišvila 2021

Izvor: Megafon.co, 14.Jun.2021, 13:29

U toku konkurs za volontere Nišvila 2021

Nišvil džez festival i ove godine mladim ljudima pruža priliku da doprinesu jednoj od najvećih srpskih i evropskih kulturnih manifestacija, a u isto vreme na produktivan i zabavan način iskoriste deo leta i unaprede sebe kroz aktivan i atraktivan volonterski program.
„Konkurs je otvoren od 4. do 30. juna 2021, za 200 mladih ljudi. Oni će zajedno 10 dana učestvovati u volonterskom programu, steći dragocena iskustva i znanja i družeći se poneti iz Niša nezaboravne uspomene“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << poručuju iz Nišvila.
Kroz volonterski program festivala od 2010. do danas prošlo je preko 3000 volontera. U tom periodu volonterski tim je okupio mlade iz oko 120 različitih gradova iz zemlje i inostranstva. 2012. godine Nišvil volonterski tim je dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos u promociji i razvoju kulture. A krajem 2013. volonterski program je Krovna organizacija mladih Srbije proglasila za najbolji omladinski projekat u toj godini.
„Nišvil džez festival poziva sve zainteresovane kandidate iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažmanom doprinesu realizaciji ovog značajnog kulturnog događaja.“
Sektori za volontiranje Volonterski tim biće podeljen na 8 sektora:
Domaćin publike Obavlja aktivnosti vezane za doček publike, od pregleda karata, zamena ulaznica za narukvice, do usmeravanja i sprovođenja publike u glavnom festivalskom prostoru.
Domaćin muzičara Brine o muzičarima za vreme njihovog boravka u Nišu. Zadatak domaćina muzičara jeste da budu uz izvođače i obezbedi im ono što im je potrebno, kao i da ih sprovede do festivalskog prostora, smeštaja, press centra, workshop-a, itd.
Marketing Obavlja aktivnosti koje se tiču brendiranja festivala i sponzora, od aktivnosti vezanih za postavku reklama do aktivnosti na reklamnim pultovima.
Press Obavlja aktivnosti koje se tiču organizacije i realizacije press službe festivala.
Tehnička podrška Obavlja aktivnosti vezane za podršku u pripremanju bina i tehničkoj realizaciji na glavnim stejdževima, kao i na svim ostalim binama i scenama Nišvil festivala.
Logistika Obavlja aktivnosti vezane za podršku tokom pripreme i realizacije pratećeg festivalskog programa, kao i u centralnom festivalskom prostoru. Takođe, sektor Logistike će pomagati u keteringu za izvođače i tehničko osoblje festivala.
Radionica Obavlja aktivnosti vezane za organizaciju prostora i učesnika festivalskih radionica, kao i pratećeg edukativnog matine programa.
Obezbeđenje Obavlja aktivnosti redarske službe vezane za podršku službi profesionalnog obezbeđenja na svim festivalskim lokacijama.
Uslovi za konkurisanje Kandidati moraju imati minimum 15 godina starosti i spremnost za odgovornost prema preuzetim obavezama i zadacima. Volontiranje na Nišvilu podrazumeva angažovanje od 05. do 15.avgusta 2021. godine.
Prijavu je potrebno izvršiti popunjavanjem formulara na oficijalnom sajtu festivala.
Konkurs je otvoren do 01. jula, kada će se i forma za prijavljivanje zatvoriti.
Intervjui sa kandidatima i biće obavljeni od 5. do 15.jula 2021. Selekcija odabranih kandidata biće izvršena do 20.jula 2021.
Eventualna pitanja ili probleme pri prijavljivanju možete prijaviti mejlom na adresu: volunteers@nisville.com.
Foto – Zoran Ćirić & Nišville Jazz Festival promo

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.