“THE JAM STATION” ZATVARA “NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL 2015 “

Izvor: kult-URA.com, 09.Avg.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“THE JAM STATION” ZATVARA “NIŠVILLE JAZZ FESTIVAL 2015 “

Ovogodišnji “Nišville Jazz Festival” će, tradicionalno, zatvoriti bend iz Niša. Ovoga puta će poslednjeg dana festivala, 16. avgusta, nastupiti mladi blues – jazz – soul sastav “The Jam Station”.
Okosnicu sastava “The Jam Station” čine mladi muzičari u čijem su razvoju značajnu ulogu imale upravo Nišville džez radionice. Grupa je osnovana 2012. godine kao kvartet koji je u početku svirao isključivo bluz standarde.
Već sledeće godine početna ideja je nadgrađena proširivanjem repertoara i na autorske kompozicije, kao i na stilove koji se oslanjaju na bluz: džez, soul, ritam i bluz… A grupa od tada beleži puno svirki u Nišu i okolini – kako u klubovima, tako...
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.