Program nastupa treće večeri Nišvila

Izvor: Studnel.com, 15.Avg.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program nastupa treće večeri Nišvila

Kao i prethodnih večeri, i večeras na Open bini program kreće u 19:30 časova. Posetioci će imati priliku da čuju sledeće izvođače: Preduzeće za muzičku reciklažu, Rista Trajković Sextet Tribute to Jimmy Smith, Luz Azul, Lorna Wing i Igralom. Prva na Youth bini, od 19:30 sati nastupa etno grupa Proja, a nakon nje: Creativo gudački kvartet, Irina Melody i Sotavento Big Band.
Od ponoći će na Jam bini publiku zabavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << Dušan Vukmirović i Nisville house band – džem sešn učesnika programa. U isto vreme će na Midnight Jazzdance bini nastupiti: Funky Junkie, a nakon njega Joey Negro i Master Flow.

Na Welcome bini gostuju IOUEA Piroćanci i Ričard III, sa početkom od 18 sati. Na Matine bini od 12 sati nastupaju Jazzy Jukebox (učesnici projekta Jazz – A Multicultural expression iz Vranja) i Youth Jazz Kolektiv iz Leskovca, takođe učesnici pomenutog projekta.
Od 20 časova na Movie bini biće održane projekcije igranih i dokumentarnih muzičkih filmova. Već standardno, na Kristina bini će u isto vreme biti održan koncert džez pijanista i pobednika konkursa Bojana Cvetkovića, Nemanje Egerića, Vlade Jelenkovića i Veljka Nenadića, i ovoga puta uz pratnju nemih filmova. 

nisvilnisvillenisvil dzez festival 2015nisville jazz festival 2015tammy paynedusko gojkovicmilcho levievjazz connectionsun ra arkestramarcelonapet quintetbagyi balazs

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.