Počinje prodaja karata za Nišvil 2023, cena prvih kompleta 2.500 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 08.Feb.2023, 15:06

Počinje prodaja karata za "Nišvil" 2023, cena prvih kompleta 2.500 dinara

Zbog neizvesnosti da li će niški džez festival ostati i dalje niški, kasnila je i prodaja promo ulaznica, koja je ranijih godina počinjala već decembra. Nakon što je doneta odluka da će Nišvil i ove godine biti održan u niškoj Tvrđavi od 10. do 13. avgusta, u petak 10. februara počeće i pretprodaja kompleta za glavni festivalski program.

Promo cena prvih 500 kompleta ulaznica, kako su najavili iz organizacije Nišvila, koštaće 2.500 dinara. Karte se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mogu kupiti na svim prodajnim mestima “Ticket Vision”-a u Srbiji, ali i na www.tickets.rs.

To praktično znači da će najbrži i najverniji poštovaoci festivala imati mogućnost da prate 25 vrhunskih koncerata za samo 100 dinara po nastupu. Inače, dnevna karta za Nišville 2023 će neposredno pred festival koštati 2.500 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice - kažu organizatori.

Za 10 dana ukupnog trajanja festivala koji će početi 4. avgusta, iz Nišvila poručuju, da će biti izvedeno preko 300 programa na preko 20 scena, a da će publika moći da vidi preko 1.000 izvođača.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.