Izvor: Blic, 11.Avg.2023, 03:53

POČEO NIŠVIL Roberto Fonseka sprema "Veliku zabavu", "Dubioza kolektiv" najavila najveće hitove

Internacionalni džez festival "Nišvil" počeo je večeras u niškoj Tvrđavi nastupom srpsko - bugarskog orkestra "SPICH Project". Posle nastupa kvarteta Maura Sigure, koji je nastupio sa samoukim trubačem Lukom Akvinom započeo je koncert ovogodišnjeg dobitnika nagrade "Nišvila" za životno delo Dragomira Milenkovića Joge i grupe Hazari.
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrada Fonseku, vatromet, "Dubioza kolektiv" i after na "Midnajtu" prve večeri "Nišvila"

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2023

Nagrada “Šaban Bajramović”, koja se tradicionalno dodeljuje prve večeri Nišvil džez festivala, pripala je Kubancu Robertu Fonseku, što je publika pozdravila aplauzom. Najveće interesovanje posetilaca niškog džez festivala pripalo je Dubiozi kolektiv, a pored njih nastupio su i dobitnik nagrade...

Nastavak na JužneVesti.com...

Počeo Nišvil džez festival

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2023

Nišvil džez festival počeo je nastupima Spič prodžekt (Spich Project) orkestra i Mauro Sigura kvarteta sa Lukom Akvinom (Luca Aquino) na "Ert/Skaj" (Earth/Sky) bini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.