Nišville Jazz Teatar kao uvod u Jam Session

Izvor: NC magazin, 06.Avg.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišville Jazz Teatar kao uvod u Jam Session


U prelepom ambijentu dvorišta Banovine u Nišu, kao prateći program ovogodišnjeg Nišville-a, organizatori su spremili poslasticu za sve ljubitelje pozorišne umetnosti - Nišville Jazz Teatar. Od utorka, 13.avgusta do nedelje 18.avgusta biće održane četiri predstave u terminu od 21h, što će predstavljati svojevrstan uvod u tradicionalni Midnight Jam Session stage koji se od 15. do 18.avgusta, od ponoći do 04h održava u istom prostoru.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Teatar kao prateći program Nišvilla

Izvor: juGmedia, 06.Avg.2013

NIŠ – Nišville Jazz Festival će ove godine u dvorištu Banovine uvesti novu kategoriju pratećih programa koja će svakako obradovati ljubitelje pozorišne umetnosti – Nišville Jazz Teatar...Od utorka, 13.avgusta do nedelje 18.avgusta biće održane četiri predstave u terminu od 21h, što će...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.