“Nišvil” otvara konkurs za više od 200 volontera

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2023, 17:15

“Nišvil” otvara konkurs za više od 200 volontera

"Nišvil džez festival" i ove godine otvara konkurs za volontere festivala, koji će moći od 18. maja do 30. juna da se prijave za pozicije u 9 različitih sektora, te od 3. do 15. avgusta imati prilike da učestvuju u volonterskom programu festivala.

Iz Nišvila navode da će na konkursu biti mesta za 200 mladih ljudi starosti od 15 do 30 godina, kao i za 20 osoba od 60 do 75 godina, te da će svojim angažmanom biti u prilici da doprinesu realizaciji Nišvil džez festivala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Volonterski tim, prema rečima organizatora, činiće Domaćin publike, koji će obavljati aktivnosti vezane za doček publike, od pregleda karata, zamena ulaznica za narukvice, do usmeravanja i sprovođenja publike na glavnom festivalskom prostoru.

200 mesta za osobe od 15 do 30 godina i 20 mesta za osobe od 60 do 75 godina; foto: Zoran Ćirić & Nišville Jazz Festival promo Takođe, na konkursu će biti otvorena i pozicija Domaćin muzičarima, koji će brinuti o muzičarima za vreme njihovog boravka u Nišu, ali i sprovođenja do festivalskog prostora, smeštaja, press centra, radionica na kojima će učestvovati.

Pozicije marketinga koje se tiču aktivnosti oko brendiranja festivala i sponzora, do postavki reklama i rada na reklamnim pultovima. Potrebne su i osobe koje će obavljati aktivnosti koje se tiču organizacije i realizacije press službe festivala - kažu iz organizacije.

Navode i da će jedan od timova biti Tehnička podrška, gde će se obavljati aktivnosti pripremanju bina i tehničkoj realizaciji na glavnim binama, ali i svim ostalim scenama i binama na festivalu.

Logistika će obavljati aktivnosti vezane za podršku tokom pripreme i realizacije pratećeg festivalskog programa, kao i na centralnom festivalskom prostoru. Radionica će obavljati poslove vezane za organizaciju prostora i učestinika radionica, kao i pratećeg edukativnog matine programa - kažu iz Nišvila.

Takođe, kako su rekli iz organizacije, potrebni su i volonteri na pozicijama u timovima Obezbeđenja i Keteringa, koji će biti zaduženi za redarske poslove i dostavu hrane i pića za izvođače.

Od 2010. godine, kroz volonterski program festivala do sada je prošlo preko 3700 volontera, kažu organizatori i dodaju da će intervjui sa kandidatima biti obavljeni od 5. do 15. jula, dok će zvanična selekcija biti izvršena 20. jula.

Zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara i slanjem na mejl adrese mailto:[email protected] ili [email protected]
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.