Nišvil onlajn, prvi put nakon 25 godina

Izvor: RadioCity.rs, 03.Avg.2020, 15:20

Nišvil onlajn, prvi put nakon 25 godina

Biće izvedeno preko 30 programa, uključujući i pozorišne predstave (Nišville Jazz Teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa. Bogate umetničke sadržaje publika će moći da prati putem svojih računara, tableta ili telefona koji će uživo prenositi Nišville televizija, putem ovog LINKA. 
 Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << kao i sada - celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta 2021, napominju organizatori.
Ističu da je ovo prvi put da se tradicionalni festival džez muzike odloži nakon 25 godina. Poslednje odlaganje festivala dogodilo se decembra davne 1994. godine, kada je zbog restirkcije struje Nišvil održan januara naredne  godine.
Svi posetioci koji su kupili komplet ulaznica mogu ih iskoristiti septembra 2020. u novozakazanom terminu održavanja festivala. Ukoliko se dogodi da ne mogu da isprate program u ovom terminu, kupljene ulaznice mogu iskoristiti naredne godine, u periodu od 12. do 15 avgusta 2021.

Za sve informacije koje se tiču eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice organizatori poručuju publici da se obratiti prodajnoj mreži Ticket Vision.

Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.