Izvor: JUGpress.com, 13.Avg.2023, 16:59

Nišvil izrazio žaljenje zbog pada devojke sa bedema Tvrđave

NIŠ

Internacionalni džez festival Nišvil izražava žaljenje zbog nesreće koja se dogodila noćas oko 3 časa, kada je devojka (30) iz Niša pala sa bedema Tvrđave, i nada se njenom brzom oporavku, saopštio je festival.

Foto: Nišvil tim

U saopštenju se navodi da je ovo prva ovakva nesreća za vreme festivala, koji se održava 29 godina.

„Direktor Nišvila Ivan Blagojević je noć proveo u bolnici i sačekao saopštenje dežurnog lekara koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rekao da je devojka koja je dovežena u Urgentni centar svesna i orijentisana, odnosno, da nije životno ugrožena, kao i da se oseća dobro, mada su povrede teže prirode i biće neophodan duži oporavak“, dodaje se u saopštenju .

Ovaj festival saopštava da su lekari dozvolili ulazak u sobu povređene devojke samo njenom bratu i da je on preneo kako mu je sestra rekla da se ne seća kako je došlo do pada.

„Mesto pada je prilično udaljeno od prostora Midnight bine na kojem se nalazila većina publike, a Nišvil je ogradio koncertni prostor ogradom visokom dva metra, kao i preprekama i signalnom trakom“, saopštio je festival..

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Nišville

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.