“Nišvil” džez letovanje za posetioce iz drugih gradova

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nišvil” džez letovanje za posetioce iz drugih gradova

Za one koji dolaze iz drugih gradova, a žele da posete “Nišvil” džez festival i uživaju u muzici tokom četiri festivalska dana, mogu po povoljnoj ceni da nabave komplet ulaznica i smeštaj u Nišu. Festival će biti održan od 10. do 13. avgusta u niškoj Tvrđavi, a nastupiće Peti Ostin, Kendi Dalfer, Al Foster, Nik Vest, Toni Momrel i drugi.

Organizatori “Nišvila” će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i država omogućiti “mini džez letovanje”. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 99 evra dobiće komplet ulaznica za sve 4 festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hostela kod Tehničkih fakulteta, u neposrednoj blizini niške Tvrđave.

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-170605-73 (Nišville Fondacija – Cara Dušana 19, 18000 Niš) u dinarskoj protivvrednosti za 99 eura po srednjem kursu na dan uplate. Prilikom popunjavanja uplatnice u koloni svrha doznake upisati "Jazz letovanje" - kažu organizatori.

Nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima treba poslati na mejl nisville@nisville.com i tako se potvrđuje rezervacija.

Komplet karata uz originalnu uplatnicu može da se preuzme u Pres centru koji se nalazi u Izložbenom paviljonu u Tvrđavi, na dan početka zvaničnog programa festivala od 16 do 19 sati.

Podsetimo da do srede 10. maja ulaznice za “Nišvil” festival mogu da se kupe po povoljnijim cenama, a nakon toga će biti u prodaji pojedinačne ulaznice i VIP pojedinačne karte i kompleti.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Jedinstvena ponuda Nišvila: Džez letovanje za 99 €

Izvor: Telegraf.rs, 09.Maj.2017

Nišville jazz festival će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i država ponuditi mogućnost mini džez letovanja: "Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvilu" po vrlo povoljnoj ceni od 99 eura, u šta je uračunat komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.